İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Orgeneral Eşref Bitlis Ortaokulu

Orgeneral Eşref Bitlis Ortaokulu

Siyavuş Paşa Mah.Mustafa Kemal Paşa Cad Çeşme Sok.Bahçelievler/İSTANBUL
Vizyon
Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek. Okul paydaşlarımızın güç birliği ile ilimizin ve ilçemizin öncelikli tercih edilen Anadolu Lisesi, Fen Liseleri ve Anadolu Meslek Liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmak; katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencilerle birlikte ilçemizde ve ilimizde önder bir okul yaratmaktır.
Misyon
Yüzyılımızın gelişen ortamında, iletişim halinde olduğu bireylere güven ve huzur içinde çağdaş eğitim vermek.Eğitim teknolojilerini okulumuzda en uygun şekilde kullanmak. Çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, değerlerine ve yüksek ideallere sahip öğrenciler yetiştirmektir.
Derslik :24<
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
Sabakçılar 07.10 12.45 (7. ve 8. Sınıflar) Öğlenciler 12.45 18.35 (5. ve 6. Sınıflar)
Kalorifer (Doğalgaz)
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Şirinevlerden Soğanlı Minibüslerine binip, Kocasinan Kız Meslek Lisesi önünde inilip, Çeşme sokaktan sola dönülüp,3. giriş kapısı
Yerleşim Yeri
Siyavuşpaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Caddesi Çeşme Sokak No:1 Bahçelievler/İSTANBUL
İl merkezine 12 km.İlçe Merkezine 400 m.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu